ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 20/12/2015-26/12/2015

stars

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ήταν καιρός πλέον να ασχοληθείς και λίγο με τον εαυτό σου! Ευκαιρία να επισκεφτείς τα κέντρα αισθητικής, τα κομμωτήρια κλπ. Να δώσεις έναν άλλον αέρα πάνω σου βρε παιδί μου. Αφού το έχεις. Άφησε στην άκρη τα επαγγελματικά και οικονομικά σου θέματα. Αρκετό καιρό πάλεψες με αυτά. Πάρε αγκαλιά το αίσθημα και απόλαυσε τις ημέρες.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)

Ήρθε η ώρα να λυθούν τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζες το τελευταίο διάστημα. Όλοι γύρω από το γιορτινό τραπέζι. Ευκαιρία για συζήτηση, να λυθούν και οι όποιες παραξηγήσεις. Κοίτα μόνο να μιλάς και όχι να σκέφτεσαι τα εδέσματα και το χαρτάκι. Για άλλη μια φορά τα οικονομικά σου είναι σε τάξη. Έχεις φροντίσει άλλωστε γι’ αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6)

Επαγγελματικά φαντάζομαι πως έχεις παρατηρήσει ότι πετάς! Μάλλον έχεις πάρει αέρα από την είσοδο νέων προσώπων στην ζωή σου. Πράγμα που σε αναζωογόνησε. Ωστόσο προσπάθησε να προσγειωθείς λιγάκι με τα οικονομικά σου, γιατί έχεις ξεφύγει κάπως και δεν σε βλέπω καλά ρε παιδάκι μου. Κατά τα άλλα live the spirit!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Στον ορίζοντα έχουν εμφανιστεί αρκετές νέες επαγγελματικές επιλογές. Είναι γνωστό ότι τις θες όλες. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να καραδοκούν κίνδυνοι που δεν φαίνονται εκ πρώτης όψεως. Κατά τα άλλα είναι ευκαιρία να βγεις έξω για βόλτες και ψώνια. Κοίταξε να τα κάνεις γρήγορα για να αποφύγεις την πολυκοσμία που τόσο απεχθάνεσαι.

ΛΕΟΝΤΑΣ (23/7-22/8)

Όλοι γύρω σου λένε τα καλύτερα για το πρόσωπό σου. Από που να ξεκινήσω; Το έτερο ήμισυ; Το αφεντικό ή ο συνέταιρος; Η οικογένεια; Μέρα με την ημέρα νιώθεις όλο και πιο όμορφη/ος, όλο και πιο εκδηλωτική/ος. Ένα μόνο κακό έχεις. Είσαι αρκετά σπάταλη/ος. Για φρόντισε λίγο τον τελευταίο τομέα. Υπάρχει βέβαια και ο Άι Βασίλης που πάλι μπορεί να κάνει το θαύμα του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Αν και εορταστικό το κλίμα, δύσκολα τα πράγματα για σένα. Έχει μεγάλη πίεση στα οικονομικά, ενώ παράλληλα οι υποχρεώσεις τρέχουν. Πρέπει να γίνει ένας καταμερισμός, ούτως ώστε να ξοδέψεις εκεί που είναι απαραίτητο. Στα επαγγελματικά σου έρχονται πολλές αναταράξεις. Αναταράξεις βέβαια που στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί πως ήταν προς όφελός σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10)

Όπως πάντα έχεις πάρει τα μέτρα σου και έχεις φροντίσει έτσι ώστε τα οικονομικά σου και τα επαγγελματικά σου να πηγαίνουν πρίμα. Μήπως έτσι για αλλαγή να ρίξεις μια ματιά και στα ερωτικά σου; Έχεις μείνει αρκετό καιρό μόνος σου και πρέπει να αλλάξει αυτό. Αν δεν προβείς σε ριζικές αλλαγές σε βλέπω και τον επόμενο χρόνο μπακούρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Προσπάθησε να βάλεις μία τάξη στα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Γίνεται επιτέλους λίγο πιο συνεπής με λογαριασμούς, υποχρεώσεις κλπ. Κατά τα άλλα είσαι πάρα πολύ κάλα. Νιώθεις όμορφα, περνάς ωραία και κάνεις τους γύρω σου χαρούμενους. Για τα ερωτικά σου ούτε λέξη. Συνέχισε έτσι προσπαθώντας να είσαι πιο οργανωτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Όλοι στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι απίστευτα ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις σου και από την βελτίωση που έχεις πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα. Έχεις γίνει ο μέντοράς τους, ο εμπνευστής τους. Μπράβο! Συνέχισε έτσι. Και στον ερωτικό σου τομέα καλά το πας αλλά σιγά-σιγά βρε παιδί μου. Μην βιάζεσαι. Δεν θέλει κόπο! Θέλει τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Το μέλλον στον επαγγελματικό σου τομέα είναι αρκετά ζοφερό. Οι προοπτικές για μια νέα ευκαιρία με αρκετά καλές απολαβές σε έχει ενθουσιάσει. Όλο αυτό βέβαια σου δημιουργεί άγχος και κούραση. Είναι προς το καλό σου. Μην μασάς! Συνέχισε μέχρι τέλους. Λίγο προσεκτική/ος και συγκαταβατική/ος θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τα οικογενειακά θέματα. Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου μια φορά ακόμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Τρέχεις όπως πάντα να φροντίσεις τους άλλους. Υποχρεώσεις, δώρα, καλεσμένοι, ετοιμασίες για το σπίτι, μαγείρεμα. Δεν λέω, δεν είναι κακό. Άλλωστε για την δοτικότητά σου ξεχωρίζεις σαν ζώδιο. Και για τους γύρω σου είσαι το πιο αγαπητό πρόσωπο. Αλλά πάρε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Τον έχεις παραμελήσει τελευταία.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Το τέλος του χρόνου πλησιάζει. Κάνε λίγη υπομονή ακόμα. Πέρασες αρκετές δυσκολίες το προηγούμενο διάστημα. Στα επαγγελματικά σου δεν ήρθαν όλα όπως θα ήθελες. Οικονομικά στριμώχτηκες λιγάκι. Τα ερωτικά δεν ήταν και το φόρτε σου. Περίμενε ακόμα λίγο και όλα αυτά θα αλλάξουν. Ο νέος χρόνος έρχεται για να σε ανταμείψει για τις δυσκολίες που πέρασες.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ