ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 10/1/2016-16/1/2016

stars

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ψυχραιμία και υπομονή. Έρχονται δυσκολίες για σένα αυτό τον μήνα. Είναι φανερό ότι οι φίλοι, οι συγγενείς και ο στενός σου κύκλος να μην μπορεί να κατανοήσει τις φιλοδοξίες σου και τα όνειρά σου, με αποτέλεσμα να αντιδρούν. Προσπάθησε με διπλωματικό τρόπο να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Ούτως ή άλλως μια σύγκρουση αυτήν την περίοδο μόνο κακό θα μπορούσε να δημιουργήσει.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)

Αυτές τι μέρες μου θυμίζεις τον Usain Bolt. Τρέχεις σαν τον Βέγγο και σταματημό δεν έχεις. Έπειτα από μία περίοδο χαλάρωσης και ξεκούρασης, οι υποχρεώσεις έρχονται η μία μετά την άλλη. Αυτό βέβαια είναι καλό και ξέρω πως το απολαμβάνεις. Πρόσεξε μόνο μην προβείς σε λάθος αποφάσεις πάνω στην βιασύνη σου. Επιβάλλεται η απαραίτητη κρίση. Στις λυκοφιλίες δώσε την απαραίτητη προσοχή και ξεκαθάρισέ τες άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6)

Έρχονται ανατροπές για σένα αυτήν την εβδομάδα, και κυρίως ανατροπές στην επαγγελματική σου ζωή. Πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε αλλαγή. Οι ισορροπίες θα ανατραπούν. Μάζεψε την απαραίτητη δύναμη και κουράγιο που σου χρειάζεται. Στα σημαντικά αυτής της εβδομάδας είναι να είσαι προσεκτικός στα θέματα υγείας. Απέφυγε τα κλαμπς και καφέ. Κάτσε λίγο σπίτι χαλαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Για σένα έρχονται μεγάλες αλλαγές και ανατροπές μέσα στο 2016. Η έναρξη όλων αυτών των δραστηριοτήτων γίνεται αυτήν την εβδομάδα. Ετοιμάσου να υποδεχτείς αυτές τις αλλαγές με χαρά και έντονη προσαρμοστικότητα. Λίγο προσεκτικά αυτήν την εβδομάδα στα οικονομικά γιατί φαίνεται να ξεμένεις από ζεστό χρήμα.

ΛΕΟΝΤΑΣ (23/7-22/8)

Οι κόποι σου αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα δουλειές που κυνηγάς εδώ και καιρό θα κλείσουν επιτέλους. Στο σύντροφο κοίτα να δώσεις λίγη παραπάνω σημασία, που την αξίζει άλλωστε, γιατί τον έχεις παραμελήσει τελευταία. Γενικότερα, πολύ τρέξιμο έχει αυτό το διάστημα, αλλά το λιοντάρι δεν διστάζει πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Αυτήν την εβδομάδα θα ακουστούν αλήθειες. Θα μάθεις και συ επιτέλους τι αξίζει αληθινά από αυτά που έχεις γύρω σου. Τα οικονομικά σου φαίνεται να βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό. Προσπάθησε να διαχειριστείς συνετά τα χρήματα που θα σου έρθουν. Την υγεία να προσέξεις. Πολύ πιθανό να σε δούμε στο κρεβάτι αυτές τις ημέρες. Ευκαιρία να αναθερμάνεις και την σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10)

Ήρθε η ευκαιρία για σένα να δείξεις ποιος είσαι και τι αξίζεις. Βγες στο προσκήνιο με τόλμη και απέδειξε πόσο δημιουργικός και δυναμικός άνθρωπος είσαι. Μην φοβάσαι. Πάρε βαθιές ανάσες και προχώρα. Όλα είναι με το μέρος σου και θα δεις στο τέλος ότι όλα καλά θα πάνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Στα επαγγελματικά σου όλα βαίνουν καλώς. Έχεις πέσει με τα μούτρα στην δουλειά και μεγαλουργείς πάλι. Σε προσωπικό επίπεδο βέβαια δεν σε βλέπω καλά. Ανακατεύεις ανθρώπους του παρελθόντος που είχες ξεχάσει εδώ και χρόνια. Αυτό όμως δεν είναι προς όφελός σου. Στην υγεία σου δώσε λίγη προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Αυτήν την εβδομάδα στο επίκεντρο θα είναι η προσωπική σου ζωή. Στα ερωτικά έρχονται μπόρες. Και εσύ αλλά και ό σύντροφος αισθάνεστε αφόρητη πίεση. Όλο αυτό δημιουργεί εντάσεις και ξεσπάσματα. Θέλουν υπομονή και ψυχραιμία ούτως ώστε να διαχειριστούν και να ξεπεραστούν αναίμακτα. Άλλωστε τέτοιες μπόρες καμιά φορά μπορεί να είναι ιδιαίτερα βοηθητικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Δώσε λίγη προσοχή στην υγεία σου. Σταδιακά φαίνεται να αποδυναμώνεις. Αν δεν προσέξεις ίσως και να πέσεις εντελώς. Κατά τα άλλα προσπαθείς να εκπληρώσεις όλα τα όνειρά σου και τις επιθυμίες σου. Πιέζεσαι πάρα πολύ όμως για να τα προλάβεις όλα. Προσπάθησε σε ερωτικό επίπεδο να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης, αλλιώς δεν σε βλέπω καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Προσπάθησε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που εμφανίζονται. Μην είσαι συνεχώς στάσιμος. Βρες τρόπους να αλλάζεις ανάλογα με το τι προκύπτει. Όλα αυτά θα επηρεάσουν έντονα την ψυχολογία σου και για αυτό προσπάθησε να είσαι έτοιμος και δυνατός να αντιμετωπίσεις αυτές τις αλλαγές. Σε οικονομικό επίπεδο, βρες τρόπο να δώσεις τα χρωστούμενα.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Επικεντρώσου στα επαγγελματικά σου σχέδια και απέδειξε στους άλλους ποιος ακριβώς είσαι. Μην το παρακάνεις βέβαια και αρχίσεις την επίδειξη γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Προσπάθησε να αντεπεξέλθεις στις νέες επαγγελματικές προκλήσεις και δείξε στους συνεργάτες σου ότι είσαι ο δυνατός παίκτης. Αν σου δοθεί η ευκαιρία για μια μετακίνηση ή για νέες σπουδές, τόλμησέ το!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_2661

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΟΥΡΙΜ, ΤΑ ΓΛΥΚΑ & Ο ΞΕΡΞΗΣ

Είμαστε πίσω στο 450 π.Χ. περίπου. Ο Αχασβερός, κοινότερα γνωστός ως Ξέρξης ο Α΄, πραγματοποιεί στα Σούσα ένα πάρτι 187 συναπτών ημερών. Την τελευταία ημέρα ...