ΧΤΥΠΑ ΣΑΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ

090415213709_9922

Η επιμονή των θεσμών και στο eurogroup, να επιβάλουν ένα τέταρτο μνημόνιο, παρά την καλύτερη εικόνα της ελληνικής οικονομίας, δείχνει ποιός ειναι ο επικυρίαρχος και ποιός αποφασίζει σε αυτή τη χώρα. Το πακέτο 3,6 δις ευρώ φέρνει ακόμη ένα νέο μνημόνιο για τη χώρα, το δεύτερο για την Αριστερά μέσα σε οκτώ μήνες!

Μέτρα που στάζουν αίμα, όσο και αν ψηφίζονται ως κάβα. Τα μέτρα περιλαμβάνουν μειώσεις μισθών και συντάξεων και μείωση του αφορολογήτου. Όλα αυτά για να αποφασίσουν οι δανειστές να ασχοληθούν με το χρέος. Πλέον το καραγκιοζιλίκι των κόκκινων γραμμών έχει ξεφτιλιστεί, από το «αποφασίζουμε και διατάζουμε» των δανειστών προς τους αριστερούς επαναστάτες ποπολάρους.

Αυτούς που ξενύχιασαν τις κόκκινες γραμμές του ασφαλιστικού που σκοτώνει εργαζόμενους και μη. Που φορολογούν ασύστολα αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Αυτούς που πήραν εντολή για ανόρθωση αναστήματος και πλέον κρύβονται κάτω από το τραπέζι όταν βομβαρδίζουν με μέτρα οι θεσμοί. Η Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι πραγματικά μεγάλη για τους Έλληνες, αλλά η Ανάσταση δεν θα έρθει την Κυριακή του Πασχα. Θα έρθει όταν απαλλαχθούμε από την επικυριαρχία που μας σουβλίζει σε κάθε αξιολόγηση σαν άλλο οβελία.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

gkekas

Η ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΚΕΚΑ

Ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά την λύση της συνεργασίας του με την προηγούμενη του ομάδα, ενδιαφέρει την Φενέρμπαχτσε του Βίτορ ...