ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

mrclogo

#Τζόγος Στα τρία εκατομμύρια ευρώ ορίζεται η τιμή εκκίνησης για τις τηλεοπτικές άδειες που θα δημοπρατηθούν. Μάλιστα η κυβέρνηση προσέλαβε ιδιωτική εταιρία για να ορίσει το ποσό, που προέκυψε ύστερα από βαθιά έρευνα με στοιχεία από γαλλικές, γερμανικές, ισπανικές, βρετανικές, βουλγαρικές, ιταλικές, τσέχικες, πορτογαλικές και κυπριακές πηγές. Τώρα, βέβαια, η κυβέρνηση έλεγε ότι η συχνότητα την οποία καταλαμβάνει ο Μπόμπολας είναι δημόσιο αγαθό. Πως ακριβώς αιτιολογείται ηθικά η δημοπράτηση ενός δημόσιου αγαθού στον μεγαλύτερο πλειοδότη είναι λιγάκι ασαφές. Εκτός και αν μέσα στην αναμπουμπούλα τους μπέρδεψε το κοινό πρόθεμα.

#Μεταλλάξεις Πάντως η κυβέρνηση αλλάζει. Να, προχθές φώναξαν τον εκτελεστή συμβολαίων, Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, να πάει βραδιάτικα στο Χίλτον να μιλήσει με την τρόικα. Χθες, ο Γιάννης δεν ξαναπήγε αλλά όταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βγήκε από την σύναντηση που έπαυσε για λίγες μέρες, ονόμασε staff level agreement, αυτό που κάποτε θα ήταν η διαβεβαίωση αποδοχής της αποικιοκρατίας της τρόικας. Είναι καλό πράγμα να αλλάζεις. Αυτό σημαίνει ότι μαθαίνεις από τις καταστάσεις και γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Βελτιώνεσαι και προοδεύεις. Να μάθετε όλοι εσείς που τους λέγατε οπισθοδρομικούς και κολλημένους σταλίνες.

#Διαπιστευτήρια Στην συνέντευξη Τύπου των υπουργών που συμμετείχαν στην διαπραγμάτευση με την τρόικα ακούστηκε ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις -μάλιστα οι νέες συντάξεις θα είναι υψηλότερες από τις σημερινές γιατί η κυβέρνηση είναι καλύτερη, και δεν θα κοπεί το ΕΚΑΣ. Επίσης, μέχρι το τέλος του μήνα θα διευθετηθούν τα κόκκινα δάνεια, ενώ η τρόικα έχει κατανοήσει τις κόκκινες γραμμές μας. Ακόμη ότι δεν τα σπάσαμε μαζί τους, όμως ταυτόχρονα είμαστε «μια αυτόνομη κυβέρνηση που πρέπει να πάρει αποφάσεις». Μιας και η διαπραγμάτευση έγινε στο Χίλτον, όπου οι τοίχοι έχουν αυτιά, δεν μας δίνετε την ηχογράφηση να μπορούμε να πιστέψουμε και κάτι;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ