ΤΟ PLAN G*

prototype_LARGE_t_19_24002

«Πιστεύω ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Bloomberg. Ο μόνος έκπληκτος σε αυτή την ιστορία είναι ο ίδιος ο Τσίπρας. Μετά το μηδενικό που έλαβε από το Χάρβαρντ για τις διαπραγματευτικές του ικανότητες, φαίνεται ότι με νέα μηδενικά θα επιστρέψει στις βαλίτσες του από το χιονισμένο Νταβός.

Μια οικονομική έρευνα μας μηδενίζει στην επιχειρηματικότητα, την αγορά εργασίας και την οικονομική σταθερότητα. Αντιθέτως είμαστε καλοί στα αξιοθέατα, στην φυσική ομορφιά και σε κάτι άλλο: Είμαστε από τους καλύτερους στο να έρθει κάποιος για ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Ίσως με αυτά τα χαρακτηριστικά να ελπίζει ο πρωθυπουργός ότι θα καταπλήξουμε τα πλήθη. Εκτός εάν πιστεύει ότι θα φέρει στην Ελλάδα όλη την Γηραιά Ήπειρο να περάσει εδώ τα υπόλοιπα χρόνια της. Οπότε πάμε πάσο.

*G = grandparents

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

pemptiguide

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ;

Πέμπτη σήμερα και -εκτός από τα κανονισμένα ρεβεγιόν!- στην πόλη μπορούμε να κάνουμε check in:   22:00 – Η Λάρισα υποδέχεται το 2016 στην Κεντρική Πλατεία ...