ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ

image

Τα τελευταία 6 χρόνια που η χώρα μπήκε στο χώρο των μνημονίων, έχει όλα τα συμπτώματα ένος ναρκωμανή που πρέπει στην ώρα του να πάρει την δόση του, αλλιώς παραληρεί, πεθαίνει. Με το σύνδρομο της δόσης παίζουν κάθε φορά που θέλουν να πετύχουν κάτι παραπάνω οι δανειστές. Ο ναρκομανής προκειμένου να εξασφαλισει την δόση του δίνει γη και ύδωρ, αδιαφορώντας για το μετά.

Το περασμένο καλοκαίρι με τη θηλιά στο λαιμό, υπογράψαμε το τρίτο μνημόνιο για να πάρουμε τη δόση μας. Σήμερα μαζεύουμε όλα τα ταμειακά διαθέσιμα των οργανισμών, όπως κάναμε και τότε γιατί η δόση καθηστέρησε και έχουμε τα πρώτα συμπτώματα αφραγίας.

Την ίδια ώρα που το κράτος κυλιέται στα πατώματα από την έλλειψη, προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι ένας φυσιολογικός, υγιείς οργανισμός, που έχει ήδη παράξει πρωτογενές πλεόνασμα 0,7% και είναι έτοιμος να απογειωθεί μετά την αξιολόγηση. Αν θέλει όμως να δει άσπρη μέρα και να αφήσει τα παραμύθια με ελλιπές αφήγημα πρέπει να κάνει κάτι τώρα. Να κόψει την εξάρτηση και να απωλέσει το σύνδρομο της δόσης για να είναι και να δείχνει υγιής ως οργανισμός που αποφασίζει ο ίδιος για το μέλλον του και όχι οι νταβατζήδες που του χορηγούν το ναρκωτικό.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ