ΤΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΦΙΚΕΪΣΙΟΝ

mrclogo

#Ιλούζιον Σε βέβαιη αναστάτωση πρέπει να βρίσκονται τα μέλη της κυβέρνησης προσπαθώντας να αποβάλλουν τυχόν στοιχεία Pasokification, που όπως είπε με στόμφο ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος δεν υφίσταται επουδενί για τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα πρέπει να τους διακατέχει και μια μέθη όσον αφορά τα εξαιρετικής επιτυχίας αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup. Ο πρωθυπουργός εξέλαβε ως θετική είδηση για τον πολίτη το γεγονός ότι οι υπουργοί Οικονομικών απαίτησαν και το πρόσθετο πακέτο προληπτικών μέτρων από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

#Επιστολικά Και μιας και το αναφέραμε πρόκειται για εκείνο το πακέτο μέτρων που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε τονίσει πως δεν θα ψηφιστεί ποτέ. Είχε στείλει και επιστολή προς το Eurogroup το Σάββατο για να τους προετοιμάσει. Και όχι μόνο τώρα θα ψηφιστεί αλλά χθες κατά την συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε ότι «ανεξάρτητες νομικές πηγές» τον συμβούλευσαν πως αυτό το πακέτο μπορεί να περάσει. Ο Ντάισελμπλουμ πρόσθεσε ότι τα μέτρα θα περνούν χωρίς την διακριτική ευχέρεια επιλογής της κυβέρνησης.

#Ταυτότητα Το πακέτο προληπτικών μέτρων είναι εκείνο που είχε ζητήσει το ΔΝΤ. Εκείνου του Ταμείου που προσπαθήσαμε να «κάψουμε» ηχογραφώντας τα στελέχη του να μιλούν μεταξύ τους στο Χίλτον και δίνοντας την κασέτα στο Wikileaks που κάνει αμερόληπτες έρευνες και όχι στο συρφετό των ελληνικών ΜΜΕ της διαπλοκής. Όποιος παίζει με την φλόγα στο τέλος καίγεται, μάλλον. Άρα ο Κατρούγκαλος είχε δίκιο. Δεν υφίσταται πασοκιφικέϊσιον του ΣΥΡΙΖΑ. Στο ΠΑΣΟΚ κάπνιζαν όλοι. Άρα ήξεραν να χειρίζονται και αναπτήρα.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mrclogo

ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 8/1/2016

#Νόμπελ Ειρήνης Για το βραβείο αυτό έχουν προταθεί από το διαδικτυακό κοινό οι Έλληνες νησιώτες μέσω της πλατφόρμας συλλογής υπογραφών Avaaz. Ο λόγος της πρότασης ...