ΤΙ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ;

CWBGuVrWEAAgg4z.jpg-large

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Λάρισας και ο Βασίλης Μπαλαής, μέλος της Γραμματείας ΛΑΕ Λάρισας απαντούν στο ερώτημα.

παπαδόπουλος

Ένας χρόνος μάχης για την προστασία των αδύναμων και την ανατροπή της καταστροφικής πολιτικής λιτότητας. Μέσα από τρεις εκλογικές μάχες πήραμε δυνατά την λαϊκή εντολή και αναλάβαμε ιστορικές ευθύνες. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο περάσαμε τις 100 δόσεις για υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, την κάρτα σίτισης, την κατάργηση του εισιτηρίου στα νοσοκομεία κ.α Προχωράμε μπροστά με ανοιχτό μυαλό και με το χέρι πάντα στην καρδιά. Για το 2016 στόχοι μας είναι η εμβάθυνση της Δημοκρατίας,της αλληλεγγύης αλλά και η ενίσχυση του κοινοτικού προϋπολογισμού για μείωση των ανισοτήτων.

 


 

μπαλαήςΕίμαστε αισιόδοξοι, για τους ακριβώς αντίθετους λόγους από μια κυβέρνηση που, στο όνομα της Αριστεράς, καταπατώντας κάθε της δέσμευση απέναντι στο Λαό, προσχωρώντας στην μνημονιακή λογική των αντιπάλων, εξαγνίζοντας και στηρίζοντας το παραπαίον και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, καταπολεμά με φιέστες τη δυστυχία που προκαλεί. Αισιοδοξούμε γιατί εκατοντάδες χιλιάδες στα μπλόκα, στις πορείες και απεργίες για τη ζωή τους, δημιουργούν κάθε μέρα το πλατύ πολιτικό και κοινωνικό αντιμνημονιακό, ριζοσπαστικό, δημοκρατικό και πατριωτικό μέτωπο, που θα σαρώσει το διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα, καταργώντας τα μνημόνια και αποκαθιστώντας τη Δημοκρατία και Εθνική Ανεξαρτησία.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ