ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 7/1/2016

mrclogo

#Κάνε φίλους Ο Αλέξης και οι κοινωνικοί εταίροι κάποτε ήταν φίλοι. «Κάνε φίλους να δεις καλό» έλεγε η γιαγιά μου. Αυτό είναι μάλλον το σωστό ρητό και όχι το «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Γιατί στην περίπτωση τους ο Αλέξης θα ήταν κάτι άλλο εάν έδειχνε τους κοινωνικούς εταίρους, και οι κοινωνικοί εταίροι επίσης εάν έδειχναν τον Αλέξη. Σήμερα οι δυο τους έχουν ραντεβού για το θέμα των ασφαλιστικών εισφορών, προκειμένου να προσποιηθεί ότι τους ακούει.

#BreakEU Οι Βρετανοί που θέλουν έξοδο της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση αυξάνονται σύμφωνα με νέες μετρήσεις. Το 43% επιθυμεί να απομονωθεί στο νησί του. Την ίδια στιγμή, οι μισοί περίπου Ευρωπαίοι δεν θέλουν το ευρώ! Το 44% για να είμαστε ακριβείς. Το άλλο 41% το θέλει, ποσοστό αυξημένο σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα. Καλό αυτό. Όχι αρκετά καλό, όμως, για να μην σπάσει η αλυσίδα.

#Εκλογές ΝΔ Να μη ξεχνιόμαστε! Την Κυριακή είναι οι εκλογές ΝΔ. Όχι ότι εγώ προσωπικά θα πάω, απλώς εάν δεν πάει κανείς -γιατί πολύ φοβούμαι πως πάλι χαμένος πήγε ο χρόνος- ο Άδωνις θα ωρύεται για τυχόν σαμποτάζ. Και αυτό θα είναι πολύ δυσάρεστο την Δευτέρα το πρωί. Το ερώτημα είναι πολύ απλό, και ελπίζω ότι τα μηχανάκια δεν θα κολήσουν πάλι: Μεϊμαράκης ή Μητσοτάκης; Κυριάκος ή Βαγγέλας;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ