ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 4/1/2016

mrclogo

#Τρομοπέρασμα Το Αιγαίο αποτελεί ένα πέρασμα που προκαλεί φόβο και θάνατο. Σε όλους όσους το περνούν δια της ανορθόδοξης οδού. Πρόσφυγες από χώρες που βομβαρδίζονται αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, καταλήγουν να πνίγονται. Για αυτούς είναι και φόβος και θάνατος. Παθητικά. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους πέρασαν από την ίδια διαδρομή προκειμένου να φτάσουν στο Μόναχο και να πραγματοποιήσουν επίθεση. Για αυτούς είναι φόβος και θάνατος ενεργητικά. Από ό,τι φαίνεται κατέληξε το Αίγαιο ένα τρομοπέρασμα.

#Κληρώνουμε Ανθρώπους Σε ένα δημοτικό σχολείο στην Λάρνακα της Κύπρου, διεξήχθη η καθιερωμένη κλήρωση λαχνών ελέω γιορτών με δώρα για τους μαθητές. Ανάμεσα σε αυτά τα δώρα όμως ήταν και μια… οικιακή βοηθός. Το δώρο προέβλεπε να έρθει η βοηθός στην Κύπρο και στο σπίτι της οικογένειας με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Δεν θέλω να φανώ συντηρητικός, αλλά όλο αυτό μου θυμίζει εκείνα τα σκλαβοπάζαρα που βλέπαμε στις ταινίες.

#Εκλογές ΝΔ Σας είχε λείψει. Παραδεχτείτε το. Εμένα μου είχε λείψει πάντως. Και την Κυριακή στις 10 του μήνα ενδέχεται εάν δεν πέσουν οι υπολογιστές της Vodafone, θυμηθεί ο κόσμος να πάει να ψηφίσει και όλα τα συναφή, κάποιος θα φορέσει το γαλάζιο στέμμα. Θα είναι ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Δεν ξέρω εάν φταίνε οι γιορτές ή κάτι άλλο, πάντως μεταξύ μας εάν δεν έβλεπα μια-δυο αναλύσεις για το θέμα θα το είχα ξεχάσει τελείως και θα ήταν κρίμα.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Screen Shot 2016-03-28 at 11.59.48

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 2016

Είδαμε πως την Άνοιξη 2016 ο συνδυασμός του κόκκινου με το μπλε χρώμα ήταν η πρόταση όλων των μεγάλων οίκων μόδας. Μέσα στα φετινά fashion ...