ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 29/1/2016

mrclogo

#Ελπίδες Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, δήλωσε σε συνέντευξή του στους Financial Times πως το κεφάλαιο Grexit έχει κλείσει πια. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε, Γιάννη μου. Εξάλλου και η έξοδος από την Ζώνη Σένγκεν είναι ένα Grexit. Και ενδεχομένως είναι ένα που μπορεί εύκολα να οδηγήσει στο απευκταίο.

#Πλυντήριο Σε μια παρέα χθες κάποιοι έλεγαν για το μαύρο χρήμα. Όχι αυτό που διακινείται σε ποσότητες από έγκλημα, αλλά για παράδειγμα αυτό που βάζει ένας πχ υδραυλικός στην τσέπη αμελώντας να κόψει απόδειξη σε έναν αριθμό επισκέψεων. «Δεν δίνει τα μισά στο κράτος, αλλά τα ρίχνει πιο εύκολα στην αγορά», λέει ένας. «Άρα η αγορά ξεπλένει μαύρο χρήμα», απαντά άλλος της παρέας για να ρωτήσει ένας τρίτος: «Αλλά αφού ούτε η αγορά πληρώνει ΦΠΑ, ποιος ξεπλένει χρήμα σε αυτόν τον τόπο;»

#Περί συγγ(ν)ώμης Ο Γιάνης Βαρουφάκης έγραψε σε άρθρο του ότι δεν κατέστρεψε αυτός την ελλη(ν)ική οικονομία. Σαφέστατα. Μην είμαστε και άδικοι μαζί του. Το τελειωτικό χτύπημα έδωσε απλά. Είπε ότι αυτά τα λέ(ν)ε όσοι θέλουν να δαιμο(ν)οποιήσουν τους αγώ(ν)ες του ελλη(ν)ικού λαού απέναντι στην τρόικα. Ο Γλέζος ζήτησε συγγνώμη από τους ψηφοφόρους επειδή εμπιστεύθηκε τον Τσίπρα. Ο Βαρουφάκης θα μπερδεύτηκε μάλλον διαγράφοντας τα «ν» και θα ξεχάστηκε.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

savvatguide

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ;

Σάββατο σήμερα και στην πόλη μπορούμε να κάνουμε check in: Όλη μέρα – Ο ThiaSos παρουσιάζει στην πλατεία Ταχυδρομείου μια διαδραστική οικολογική ιστορία για αγόρια ...