ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 24/12/2015

mrclogo

#God Bless Ο Αμερικανός Πρόεδρος… πρωτοτύπησε. Αντί να απευθύνει μήνυμα για παγκόσμια ειρήνη, να σταματήσει ο πόλεμος στην Συρία ώστε να πάψουν να πνίγονται παιδάκια στο Αιγαίο και άλλα συναφή, είπε ότι «προσεύχεται για τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής». Τουλάχιστον έμεινε στο «god bless». Οπότε τι να πούμε εμείς; Αφού το λέει ο Λευκός Οίκος: God Bless Christians, and no people else.

#Αξιολόγηση Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που κατέκρινε την αξιολόγηση στο Δημόσιο, τώρα αρχίζει τις αξιολογήσεις… στο Υπουργικό Συμβούλιο. Τους είπε ότι πρέπει να «σφίξει» το κυβερνητικό σχήμα και να γίνει πιο «συμπαγές». Εξήγησε ότι αυτό θα προκύψει από την «βαθμολόγηση» των στελεχών της κυβέρνησης μετά την αξιολόγηση του προγράμματος. Εντυπωσιακό, εκτός κι αν είναι πρόταση Καμμένου επηρεασμένη από τις κρίσεις στον στρατό!

#Κάλαντα «Τρίγωνα κάλαντα μέσα στο Μαξίμου, τα παιδιά τραγουδούν τα κάλαντα στο Προεδρικό!» Τα εθιμοτυπικά κάλαντα είπαν στους πολιτικούς αρχηγούς μουσικά σχολεία, η μπάντα του στρατού, οργανώσεις Κρητικών, Κυπρίων, Ποντίων και άλλων. Καλά χριστούγεννα και από μένα με την σειρά μου! Και σε σας και στην πολιτική ηγεσία!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mrclogo

ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 14/12/2015

#μΠέος Ο πολλά βαρύς ασίκης, ο «η δική μου σφαλιάρα βγάζει κράνος», ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, είναι πλέον και επισήμως σε αργία. Με εντολή ...