ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 23/2/2016

mrclogo

#Λαβύρινθος Το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι έκανε δεκτό το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης να σταματήσει το πρόγραμμά του σχετικά με την Ελλάδα όπου έτρεχε από το 2012. Ταυτόχρονα, καθώς το πρόγραμμα θα εξέπνεε τέλος του 2016, η ελληνική κυβέρνηση αιτήθηκε νέου προγράμματος (μνημονίου) από το ΔΝΤ το οποίο αυτή τη φορά θα συνάδει με το μνημόνιο της Ε.Ε. Εξηγήστε μου λίγο για να καταλάβω: Διώξαμε το ΔΝΤ για να φέρουμε το ΔΝΤ;

#Consumer advise Φαίνεται ότι ο Παλαιοκώστας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ελικόπτερα, χολυγουντιανές αποδράσεις και τα συναφή ενέπνευσαν φαίνεται και τον Επαναστατικό Αγώνα μαζί και μερικούς από τους Πυρήνες της Φωτιάς και αποφάσισαν Κυριακή πρωί να δραπετεύσουν από τον Κορυδαλλό. Κάπου τους τα χάλασε ο πιλότος και τελικά έμειναν μέσα. Αφερέγγυος. Να μην τον ξαναπροτιμήσετε.

#Μπαλάκι Του τέννις; Του μπάντμιντον; Αδιάφορο. Αλλά μπαλάκι που πάει πέρα δόθε σίγουρα τους έχουμε κάνει στην Ελλάδα τους πρόσφυγες. Τους πηγαίνουμε με 50 ευρώ από τον Πειραιά στην Ειδομένη. Εκεί η FYROM κλείνει την πόρτα και εμείς τους παίρνουμε με 20 ευρώ και τους πάμε πίσω στον Πειραιά. Αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουμε και άλλους από κάτω προς τα πάνω. Και εξαιτίας όλων αυτών, τους αφήνουμε στα Τέμπη να κάνουν παρέα στους αγρότες.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ