ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 21/1/2016

mrclogo

#Το ντιμέιτ Η τηλεμαχία Τσίπρα-Σόιμπλε στο Νταβός έγινε εν τέλει πολύ διαφορετικά από ό,τι περιμέναμε. Οι δύο κονταροχτυπήθηκαν αλλά όχι ο ένας παρουσία του άλλου. Στο ντιμπέιτ ήταν και οι δύο πολύ… πολιτισμένοι, μιλώντας για το μεταναστευτικό. Όμως σε συνεντεύξεις, ο δικός μας στο Bloomberg και «κύκλοι» του Γερμανού στη WSJ, ξεσπάθωσαν. Ο Τσίπρας είπε ότι η Ελλάδα θα καταπλήξει το 2016 την παγκόσμια κοινότητα. Τα ίδια που έλεγα κάθε φορά στη μάνα μου μετά από τους βαθμούς στο σχολείο. Ο Σόιμπλε από το μεταναστευτικό έφτασε στο Grexit. Συνδέονται εξάλλου. Αν φύγουμε από την ΕΕ κάπου θα πάμε μετανάστες.

#Dangerous paths Στην Βρετανία ο Τύπος καταγγέλλει πως στα σπίτια των μεταναστών που  έχουν αιτηθεί άσυλο κάποιοι έχουν βάψει τις πόρτες κόκκινες. Το αποτέλεσμα είναι προφανώς το αναμενόμενο. Όσοι δεν θέλουν τους μετανάστες έχουν μια ευκολία στο να τους εντοπίσουν και κατόπιν πετούν αυγά, περιτώματα σκύλων και ούτω καθεξής. Όπως πολύ σωστά έχουν παρατηρήσει και καταγγείλει Βρετανοί βουλευτές, η πρακτική θυμίζει το κίτρινο αστέρι στα ρούχα των Εβραίων στη ναζιστική Γερμανία. Έαν σκεφθώ και τον ευρωσκεπτικισμό που αναπτύσσουν τώρα τελευταία οι Βρετανοί τριγυρίζοντας τους ακροδεξιούς πολιτικούς, τύπου Νάιτζελ Φάρατζ, πρέπει να πω ότι βαδίζετε σε dangerous paths, mates, dangerous paths.

#Ερώτηση Η κότα που την πέταξαν μέσα στο Μαξίμου, θα διοριστεί; Περιμένω επίσημες απαντήσεις για αυτό το κρίσιμο και σκανδαλώδες θέμα.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Vasilis-Giannis-George

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ LEGO ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΡΟΜΠΟΤ

“Μιλούν” τη ρομποτική γλώσσα με μια άνεση που ξαφνιάζει, αναγνωρίζουν τον κώδικα και είναι σε θέση να εξηγήσουν πώς και γιατί κινείται η Γη, πού ...