ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 16/2/2016

mrclogo

#1984+32 Παθογένεια της Δημοκρατίας χαρακτήρισε την αυτονόμηση των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης ο αναπληρωτής υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης. Μάλιστα σε Ευρώπη, Αμερική και Ελλάδα κάνουν κατάχρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ενημέρωσης κατά τον ίδιο. Πως το έλεγε ο Όργουελ; Η γνώση είναι άγνοια, η ειρήνη είναι πόλεμος και η ελευθερία σκλαβιά.

#Βασικές αρχές Αυτός που έπεισε μέρος των αγροτών να προσέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου για συζητήσεις ξέρει καλά το «διαίρει και βασίλευε». Τα υπόλοιπα μπλόκα συσπειρωμένα σε αυτό της Νίκαιας, είναι στα κάγκελα με τους συναδέλφους τους. Εάν οι αγρότες την Παρασκευή έδωσαν μαθήματα στην ΓΣΕΕ για το πως περιφρουρείται μια πορεία παραδίδοντας στην αστυνομία έναν που πήγε να προκαλέσει φθορές, τότε σήμερα έδωσαν ένα ακόμη μάθημα: Σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία – μικροπολιτική και κομματισμός.

#Περί μπλόκων Ή κλείστε τους δρόμους ή αφήστε τους ανοιχτούς. Να ξέρουμε, βρε παιδί μου, να ταξιδέψουμε ή όχι. Ανά δίωρο δεν γίνεται αγώνας. Όλα τ’άλλα είναι μποτιλιάρισμα.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ