ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 15/1/2016

mrclogo

#Έγκλημα στο Αιγαίο Τρία παιδιά έχασαν την ζωή τους κοντά στο Αγαθονήσι και ένα βρέφος βρέθηκε νεκρό στο Φαρμακονήσι αφού το πλοιάριο των διακινητών ανετράπη. Και άλλοι Αϋλάν στον κατάλογο, λοιπόν. Παύει να είναι η πείνα της Θάλασσας που ζητά το τίμημά της σαν άλλος βαρκάρης, ο δολοφόνος. Νομίζω παύουν να είναι και οι διακινητές. Εάν ο Ερντογάν δεν ήθελε, δεν θα περνούσε ούτε μύγα το Αιγαίο. Η Ευρώπη, θαρρώ, βολεύεται. Το έγκλημα, λοιπόν, τελείται από την θέληση. Ή καλύτερα από την αδιαφορία.

#Φυλάξτε το χρήμα Οι Έλληνες Τζέιμς Μποντ προστάτευαν το Νομισματοκοπείο μετά την δήλωση Λαφαζάνη ότι θα μπορούσαμε να το καταλάβουμε και να δεσμεύσουμε ευρωπαϊκό χρήμα. Και ενδεχομένως σε μια επαναστατική κίνηση να κάνουμε κακό και στον Γιάννη Στουρνάρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvxs ο ίδιος ο Αλέξης έδωσε εντολή στην ΕΥΠ να φυλάει το χρήμα. Καθόλου συντροφικό αυτό Αλέξη. Ή αρκετά σοβιετικό.

#Κριτική Και μιας και πιάσαμε τα περί σοβιετίας και δεν τα αποφύγαμε, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στην κρατική τηλεόραση έκανε παρατηρήσεις στην δημοσιογράφο Μάριον Μιχελιδάκη γύρω από τον τρόπο που έθετε τα ερωτήματα για την αποχώρηση της Ελληνικός Χρυσός από την Χαλκιδική. Αρχίζει να θυμίζει η κατάσταση την περίπτωση Κατσίμη και Αρβανίτη που προηγήθηκε του κλεισίματος της ΕΡΤ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα... αστέρι!

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ…

Γράφει ο Άγγελος Πετρουλάκης*   Δεκέμβριος 2015 κι εσύ να πρέπει να γράψεις (για ένα αγαπημένο μαθητή) κάτι για τις μέρες που έρχονται, για τα ...