ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 14/1/2016

mrclogo

#Δίδακτρα Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, πρότεινε οι μαθητές να πληρώνουν στα δημόσια σχολεία ετησίως 600 ευρώ. Με αυτή την λογική, λέει, θα παταχθούν τα φροντιστήρια. Τρια προβλήματα ανακύπτουν: Ένα: Τι θα γίνει με τον ΦΠΑ των φροντιστηρίων και τα δημόσια έσοδα. Δυο: Δεν κάνει καλή ρίμα το «ημιδωρεάν δημόσια παιδεία» με οποιοδήποτε σύνθημα και αν το ταιριάξουμε. Τρια: Δεν βρίσκω την κατάλληλη λέξη για να περιγράψω την κατάσταση.

#Τριμηνιαία Αριστερά Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο να πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας με το τρίμηνο. Δεν άρεσε στο Μαξίμου το γεγονός ότι κάποιος δεν άντεξε να πληρώνει το ένα δέκατο της τιμής του αυτοκινήτου του ετησίως στο κράτος και έτσι κατέθεσε τις πινακίδες. Και επειδή είναι μια αριστερή κυβέρνηση που σκέφτεται τον λαό, θέλει τουλάχιστον για ένα τρίμηνο το χρόνο να κυκλοφορεί ο καθένας με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

#Η χρονιά του αίματος Δεν ξέρω ποιο έτος είναι το φετινό – σε κάθε ένα δίνουμε και ένα όνομα πλέον. Αλλά το 2016 θα μπορούσε να είναι η χρονιά του αίματος. Πριν καλά-καλά ξεκινήσει κάποιοι πήγαν να αιματοκυλίσουν ξανά το Παρίσι, αιματοκύλισαν την Κωνσταντινούπολη, και σήμερα την Τζακάρτα. Εκτός των αιμοβόρων τζιχαντιστών, ήδη ο χρόνος έχει πάρει κεφαλικό φόρο, με την Άννα Συνοδινού, τον David Bowie, τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Μακάβρια πράγματα σε 14 μόλις μέρες.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ