ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 13/1/2016

mrclogo

#Η σύζυγος Χθες είδα τηλεόραση. Και τι είδα; Παντού τον Λεβέντη. Δεν ξέρω γιατί. Συγκλονίστηκα τόσο που δεν το έψαξα. Βάζω Πρετεντέρη, συνέντευξη ο Βασίλης. Βάζω την Σία -νέα εκπομπή- παρουσίαση τον Βασίλη. Μετά ρωτάνε γιατί εξελίσσεται σε παράγοντας… Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι με κέρδισε η Σία. Όχι γιατί μου έκανε εντύπωση ο κ. Ένωση Κεντρώων και η ιστορία του. Γιατί η σύζυγός του είπε ότι «ο Βασίλης είχε δυο ερωμένες. Την πολιτική και την δημοσιογραφία. Είμαι η μόνη γυναίκα που ζήλεψε». Και είχε μια ευγένεια και έναν ηρωισμό στο βλέμμα.

#Ανάλυση Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, δήλωσε χθες σε συνέντευξή του -είπα ότι είδα τηλεόραση- ότι γνώριζε για το «ριφιφί» στο Νομισματοκοπείο και ήταν προετοιμασμένος. Άρα ο Λαφαζάνης πρέπει να ψάξει στον κύκλο του για τον ρουφιάνο…Επίσης ο Γ. Στουρνάρας είπε ότι η κυβέρνηση δεν γνώριζε τον κίνδυνο του Grexit. Σώπα. Αυτό το κατάλαβαν και οι ίδιοι.

#El Dorado Και αυτό στην τηλεόραση το είδα, αλλά δεν ήταν συνέντευξη. Ήταν η είδηση ότι η κυβέρνηση και η εταιρεία εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική μονομάχησαν στο Ελ Πάσο, ή στο Ελ Ντοράντο εν προκειμένω. Και οι δυο τραυματίστηκαν απλώς ακόμη δεν το ξέρουν. Αυτός που θα υποκείψει στα τραυματά του πρώτος θα είναι και ο χαμένος της υπόθεσης. Θα είναι η εταιρία; Θα είναι η κυβέρνηση και ο τόπος που χάνουν επενδύσεις; Δεν ξέρω. Η φύση, ναι, ίσως βγει κερδισμένη, εάν μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει τελείως.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Greece 2015 elections

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Το βράδυ της Κυριακής με 153 «ναι» ψηφίστηκε το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Το Eurogroup συνεδριάζει σήμερα για την εκταμίευση της δόσης ενώ η Κομισιόν ...