ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 12/1/2016

mrclogo

#111 ημέρες Εάν βάλουμε και «…του Μητσοτάκη» θυμίζει λίγο τις «3 ημέρες του Κόνδωρα». Στο χρονικό αυτό πλαίσιο ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει δεσμευτεί να φέρει το κόμμα πίσω στο πολιτικό προσκήνιο. Δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο. Εξάλλου και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ δεν πέρασε και το καλύτερο τριήμερο ως Κόνδωρ. Όπως ούτε και οι πέριξ αυτώ. Η Φέϋ Νταναγούεη έχασε την πρόταση γάμου σε χιονοδρομικό σαλέ.

#Στην ασφάλεια Σαν να ήταν σε ένα κρατητήριο της ασφάλειας, σκοτεινό γεμάτο τύπους που ρωτάνε πράγματα πρέπει να αισθάνθηκε σήμερα ο υπ. Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, όταν παρουσίασε το ασφαλιστικό νομοσχέδιο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Να υπενθυμίσουμε ότι οι εν λόγω βουλευτές δεν θα το υποδέχονταν έτσι εύκολα. Κάποιοι έφτασαν να προτείνουν συγγνώμη στον Κώστα Σημίτη. Να καλωσορίσουμε την κυβέρνηση στην ανασφάλεια της πραγματικότητας.

#Το μεγάλο ψάρι Στο twitter έβαλε μια φωτογραφία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εικονιζόμενος να έχει ψαρέψει ένα καρχαρία. Την συνοδεύει με το σχόλιο «ένας-ένας οι μεγαλοκαρχαρίες». Το… πολιτικό μήνυμα του Π. Καμμένου δεν συγκίνησε την WWF που είδε απλά το τελειωμένο θηλαστικό. Η οργάνωση σχολιάζει πως η εικόνα του υπουργού «δεν δείχνει καμία γενναιότητα και είναι ντροπιαστική». Έχουν δίκιο. Ο καρχαρίας θα έπρεπε να ντρέπεται.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ