ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 11/1/2016

mrclogo

#Habemus ND Μετά τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα των εσωτερικών εκλογών της ΝΔ, φαίνεται ότι το κόμμα έδειξε επιτέλους ικανότητες διαχείρισης καθώς οι προηγούμενες προσπάθειές της ήταν απογοητευτικές. Η προσέλευση του κόσμου, βέβαια, έδειξε ότι η γαλάζια παράταξη έχει ακόμη μια ευκαιρία, και φυσικά η ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως αρχηγού της δείχνει ακριβώς αυτή την επιθυμία και την κατεύθυνση των φίλων του κόμματος. Habemus εκ νέου ΝΔ, λοιπόν, και ίδωμεν.

#Σχωροχάρτι Μετά φόβου ακρόασης τα λόγια του Νάσου Αθανασίου, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, έφτασαν το πρωί του Σαββάτου στα αυτιά μου. Αν τα ακούω ακόμη και σήμερα εγώ, δεν μπορώ να φανταστώ τι γίνεται στα αυτιά του Τσίπρα. Είπε ο Αθανασίου να πει το κόμμα του συγγνώμη στον Σημίτη. Τρια θεμέλια τουλάχιστον πρέπει να κατέρρευσαν στην Κουμουνδούρου. Η ανακοίνωση του Μαξίμου ήταν πολύ πολιτισμένη. Μάλλον λόγω εγκεφαλικού.

#Ντιμπέιτ Για να μην καθόμαστε ποτέ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μονομαχήσει λεκτικά για το μέλλον της Ε.Ε. με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός. Ο πρωθυπουργός με έναν υπουργό. Να το πω άλλη μια φορά: Ο πρωθυπουργός με έναν υπουργό. Αυτή είναι πλέον η αξία του ενοίκου του Μαξίμου.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_2193

ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Ας πούμε ότι την Κυριακή ψηφίζεται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και το φορολογικό νομοσχέδιο που σε συνδυασμό εάν είσαι έμπορος ή ελεύθερος επιχειρηματίας και βγάζεις (ας ...