ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ;

Screen Shot 2016-02-29 at 14.39.24

Μπορεί η Λάρισα να έχασε το τρένο της Πολιστικής Πρωτεύουσας, αλλά καλά πληροφορημένες πηγές από το Δήμο Λαρισαίων, υποστηρίζουν ότι ίσως η διαδικασία για την διεκδίκηση ξανανοίγει!

Είναι αλήθεια ότι αυτό είχε φτάσει στα… αυτιά του tirei.gr εδώ και μερικές ημέρες, όμως ήταν δύσκολο να διασταυρωθεί. Χθες όμως και μετά από επικοινωνία με Δήμο γειτονικής πόλης που και αυτή έχασε το… τρένο, πληροφορηθήκαμε ότι η επiτροπή διεκδίκησης θα ξαναεξετάσει όλους τους φακέλους, καθώς οι “κομμένες” πόλεις διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την διαδικασία και το τρόπο επιλογής. Μάλιστα η διαδικασία αναμένεται να επανεκκινήσει μέχρι το Πάσχα, ώστε να προλάβουν τις ημερομηνίες και να μην βγουν εκτός προγράμματος.

Επίσης ακούγεται έντονα ότι δεν αποκλείεται o φάκελος της Λάρισας, να είναι εκ νέου από τα φαβορί, καθώς κάποιοι θεωρούν ότι δεν είχε δοθεί η πρέπουσα σημασία, πριν από τη διαδικασία που ακολούθησε. Έτσι σε αυτό το πλαίσιο, στο Δήμο τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κινητικότητα, καθώς οι ελπίδες έχουν αναπτερωθεί και όλοι πιστεύουν ξανά, ότι τελικά το στοίχημα μπορεί να κερδηθεί αυτή τη φορά.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ