ΤΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

mrclogo

#Διπλωμάτης Σε μια κίνηση υψηλής διπλωματίας απέναντι στις «προκλήσεις των Τούρκων και των Σκοπιανών» ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εμφανίστηκε σήμερα στο Υπουργείο με στολή παραλλαγής και διέταξε άσκηση «πολεμικής ετοιμότητας» των ενόπλων δυνάμεων. Κάτι από την αμφίεση Βαρουφάκη στο Λονδίνο θυμίζει η στάση του. Εκτός εάν μας μπερδεύουν τα μαζεμένα μανίκια της θερινής στολής.

#Μια ζωή πληρώνω Πόσο κοστίζει μια κηδεία; Από 500 μέχρι 3000 ευρώ χοντρικά αναλόγως την εκτίμηση στην οποία έχεις τον άνθρωπό σου. Και φαίνεται ότι στην Ρωσία όντως έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Λένιν. Σήμερα μάλιστα ανακοίνωσε το Κρεμλίνο ότι ετησίως η συντήρηση της μουμιοποιημένης σορού του Βλάντιμιρ κοστίζει 180.000 ευρώ. Φαντάζομαι ότι συμπεριλαμβάνονται και οι μισθοί του καντηλανάφτη.

#Modus Vivendi Και ναι! Το lifestyle του πολιτικού βίου σε αυτόν τον τόπο συνεχίζεται! Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε μήνυση στην Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή την κριτική της για εμπλοκή συγγενών του στη λίστα Λαγκάρντ. Εάν η Τατιάνα Στεφανίδου είχε σκεφτεί ένα μεσημεριανό με ξεκατίνιασμα πολιτικών θα έσπαγε ταμεία. Ή να το έκανε ο Κωστόπουλος και να ρωτούσε τον Σαμαρά «ρε μήπως την κρυφογουστάρεις;»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΑΠΤΟΥ

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ Η ΡΑΠΤΟΥ

Την δυνατότητα απόκτησης διεθνούς απολυτηρίου Λυκείου(Internasional Baccalaureate Diploma), δίνουν τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου. Το IBDP χορηγείται από τον αντίστοιχο διεθνή οργανισμό και οι κάτοχοί του γίνονται ...