ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

mrclogo

#Σεισμός Ο ένας πολύνεκρος σεισμός σημειώνεται μετά τον άλλο ανά την υφήλιο. Επίσης σήμερα εξεράγησαν 32 ηφαίστεια. Ή απλώς με τους δυο σεισμούς σε Ιαπωνία και Ισημερινό αρχίσαμε να παρατηρούμε κάποια πράγματα λίγο περισσότερο, όπως συνηθίζεται, και πρέπει να ηρεμήσουμε ή κάποια συντέλεια συντελείται και πρέπει μάλλον να αρχίσουμε να προσέχουμε τι λένε οι περιβαλλοντολόγοι. Από την άλλη μπορεί όντως να κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές πριν το Πάσχα και να πρέπει να κουνηθεί η γη μπας και πέσει κανένας φούρνος.

#Πείσμα Αλλά μάλλον αυτό δεν συμβαίνει γιατί το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε ότι δεν δέχεται τα εφεδρικά μέτρα τριών δις ευρώ. «Υλοποιούμε μόνο ότι έλεγε η συμφωνία του Ιουλίου και τίποτα περισσότερο», δήλωσε με πείσμα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Οπότε παιδιά αγχωθείτε για τους σεισμούς. Χρησιμοποιείστε λιγότερο τη λακ για τα μαλλιά, κόψτε το αυτοκίνητο, το aircondition και όλα όσα μολύνουν το περιβάλλον. Δεν θα πέσει ο φούρνος. Είναι η κλιματική αλλαγή.

#Αναπόφευκτα Όπως ήταν δυστυχώς αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε κάποια στιγμή, ένας πρόσφυγας τραυματίστηκε σοβαρά στην Ειδομένη όταν παρασύρθηκε από βανάκι της αστυνομίας. Και το αναμενόμενο δεν ήταν να τον παρασύρει το βανάκι, αλλά ότι ο συνωστισμός θα είχε ως αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς αν όχι θανάτους. Ο θάνατος πάντως δεν είναι απών, καθώς τέσσερα πλοιάρια με μετανάστες βυθίστηκαν το πρωί έξω από την Αίγυπτο με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εκατοντάδες νεκρούς.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_1871

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ…

Τα τρακτέρ των αγροτών γύρισαν χθες από την επιτυχημένη κινητοποίηση στην Αθήνα, όπου η κυβέρνηση πραγματικά για δύο 24ωρα πιέστηκε και ίσως κατάλαβε πως πρέπει ...