ΠΩΣ ΚΟΥΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 2016;

Hair. Hairdresser Cutting Woman's Hair in Beauty Salon. Haircut

Οι τάσεις της μόδας για το 2016 ελιναι για τις  γυναίκες που ζητούν να αποδεσμευτούν από τα αυστηρά κουρέματα και τις συμμετρίες.

Τα κουρέματα του 2016 δίνουν την δυνατότητα να στηριχτείς στις λεπτομέρειες οποιοδήποτε στυλ κουρέματος και αν επιλέξεις. Τόλμησε φέτος τις αλλαγές και ανανεώσου με κουρέματα που θα προκαλέσουν. Η επιλογή που θα κάνεις για τα μαλλιά σου, θα πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητά σου για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Το πολύ κοντό μαλλί το προτιμούν οι γυναίκες που θέλουν με κάθε τρόπο να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και νιώθουν πολύ σίγουρες για τον εαυτό τους.

Το κούρεμα σε καρέ λέγεται πως το προτιμούν γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την αθωότητα με την ωριμότητα και τον ρομαντισμό με την ατίθαση πλευρά τους.

Τα μακριά μαλλιά τα λατρεύουν και πάντα θα τα λατρεύουν οι γυναίκες αφού εκτός από τις πολλές και υπέροχες επιλογές που μας δίνουν στα χτενίσματα είναι και ένα στοιχείο που τονίζει την θηλυκότητά μας.

Το 2016 δεν αφήνει καμία γυναίκα ανικανοποίητη αφού έχει φροντίσει να καλύψει όλα τα γούστα των γυναικών αλλά για κάθε κούρεμα που αρχικά φαίνεται κλασικό έχει να προσθέσει και μία λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά! Τα ασύμμετρα προτείνονται σε κάθε κούρεμα ώστε να δώσουν έναν παιχνιδιάρικο τόνο. Οι αφέλειες υπάρχουν για ένα πιο μποέμικο και ανάλαφρο στυλ και τα πολύ κοντά μαλλιά έρχονται να ταράξουν την καθημερινότητά μας για ακόμα μία φορά!

Κουρέματα 2016

1.Καρέ

Πάντα διαχρονικό το καρέ μαγνητίζει τα βλέμματα και το 2016 αγκαλιάζει το καρέ κούρεμα και προτείνει το καρέ ως την γραμμή του σαγονιού, το καρέ μέχρι τους ώμους και το καρέ με έντονο φιλάρισμα!

Καρέ ως την γραμμή του σαγονιού

Άσε την φαντασία σου να δουλέψει και κάνε το καρέ κούρεμα εντυπωσιακό και ανάλαφρο! Ας ξεφύγεις από το κλασικό ίσιο καρέ και προτίμησε το ασύμμετρο το οποίο τονίζει ιδιαίτερα ένα πρόσωπο με γωνίες. Για ένα πιο ρομαντικό στυλ τόλμησε τις αφέλειες, έτσι το κούρεμά σου θα φαίνεται και sexy in style!

Καρέ μέχρι τους ώμους

Κόψε τα μαλλιά σoy σε ένα ανάλαφρο καρέ μέχρι τους ώμους κάνοντας μια αλλαγή χωρίς μεγάλο ρίσκο. Τόνισε την γλύκα του προσώπου σου και δείξε νεότερη ειδικά με ένα επιμελώς ατημέλητο μακρύ καρέ.

Καρέ με έντονο φιλάρισμα

Για πιο τολμηρές γυναίκες το 2016 μας καλεί να ακολουθήσουμε ένα έντονο φιλάρισμα στο καρέ κούρεμα που θα συνδυάζει άψογα τον δυναμισμό με την αθωότητα! Το έντονο φιλάρισμα στα καρέ θα δώσει όγκο στα λεπτά μαλλιά και θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση δίνοντας έναν άλλο αέρα στο στυλ σου!

 

2.Πολύ κοντά μαλλιά και το 2016

Για ακόμα μια χρονιά τα πολύ κοντά μαλλιά παραμένουν στη μόδα δίνοντας ένα ξεχωριστό ύφος στις γυναίκες που θα το προτιμήσουν. Φαίνεται πως το πολύ κοντό μαλλί αντιπροσωπεύει κυρίως τολμηρές γυναίκες και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Αν είσαι έτοιμη να υποστηρίξεις το συγκεκριμένο κούρεμα, go!! Είτε προτιμήσεις ένα αυστηρό στυλ είτε ένα πιο παιχνιδιάρικο κοντό, το μόνο σίγουρο είναι πως τα πολύ κοντά μαλλιά διαθέτουν την ικανότητα να μας κάνουν στο λεπτό μυστηριώδη και σέξι!

 

3.Μακριά μαλλιά και το 2016

Λατρεύεις τα μακριά μαλλιά και έχεις αφιερώσει χρόνια για να αποκτήσεις το μήκος που επιθυμείς; Το 2016 ήρθε για να σε δικαιώσει! Διατήρησε τα μακριά μαλλιά σου, που όπως φαίνεται πάντα θα μαγεύουν και δώσε σημασία απλά σε κάποιες μικρές αλλαγές ώστε να ξεφύγεις από το μονότονο μακρύ. Τρία κουρέματα για να αναδείξουν τα μακριά μαλλιά διατηρώντας το μήκος τους θα σας κάνουν να είστε μέσα στην μόδα το 2016!

α) Απαλό φιλάρισμα χωρίς να χάσουν τα μαλλιά  το μήκος τους και την ίσια φράτζα.

β) Κάνε ένα πολύ έντονο φιλάρισμα δημιουργώντας έντονες σειρές στα μαλλιά  και ξεκίνησε από ψηλά.

γ) Διατήρησε τα μαλλιά σου μακριά και σε ένα μάκρος αλλά ξεχώρισε με έντονο φιλάρισμα μπροστά.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ