ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ CELEBRITIES ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ!

Screen Shot 2016-04-05 at 12.36.30

Είναι αλήθεια πως η λίστα του Παναμά, έβγαλε “λαβράκια”, παγκοσμίου βεληνεκούς. Συνεργάτες του Πούτιν, ο ίδιος η αυτού εξοχότης πρωθυπουργός της Αγγλίας Ντέιβιντ Κάμερον, ο Μουμπάρακ της Αιγύπτου, ο συγχωρεμένος ο Καντάφι είναι τα “λαβράκια” που με μυστικές offshore εταιρείες μπορούσαν να κρύβουν δις σε τράπεζες του Παναμά. Ο ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι αλλά και ο Μισέλ Πλατινί εκτός από καλή μπάλα στο χόρτο παίζουν και καλή μπαλίτσα στην απόκρυψη τεραστίων πιθανόν αδήλωτων εισοδημάτων.

Μέσα σε αυτούς τους celebrity φιγουράρουν και ελληνικά πρόσωπα που είναι γνωστά, όπως ο Σταύρος Παπασταύρου, πρώην σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Επίσης υπάρχουν και αλλά ονόματα που περιμένουμε να αποκαλυφθούν. Ο κ. Παπασταύρου είναι γνωστός για την συμμετοχή σε λίστες καθώς έχει αποκαλυφθεί, πως συμμετείχε στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ. Άλλωστε είναι “παράσημο” να φιγουράρεις δίπλα σε παγκόσμιες φυσιογνωμίες, και αν μη τι άλλο must να είσαι στην ομάδα του Παναμά μαζί με το…Μέσι!

Από την άλλη θυμάται κανείς την δήλωση Σαμαρά από την Βουλή ο οποίος αναφώνησε: «Μακάρι να είχε δέκα Παπασταύρου η Ελλάδα!». Φανταστείτε σε τί επίπεδα θα είχε φτάσει η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα. Γιατί εδώ δεν μιλάμε για φραγκοδίφραγκα, αλλά για εκατομμύρια αδήλωτα εισοδήματα. Μάλλον καλύτερα να μην είχε εκατό Παπασταύρου η Ελλάδα! Δεν νομίζετε;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ