ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΕΣΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ

IMG_1811

Τα ξημερώματα οι εθνοπατέρες τούτης της χώρας ψήφισαν ασφαλιστικό και φορολογικό που σκοτώνουν την ελληνική κοινωνία και τις μελλοντικές γενιές αυτού του τόπου. Και όμως αυτά τα 153 «στρατιωτάκια» που ψήφισαν κυρίως το ασφαλιστικό, προτίμησαν να θάψουν τους κλάδους τους, που πριν είχαν υπηρετήσει, εν ονόματι της κομματικής γραμμής και της πειθαρχίας!

Έτσι πολλοί απο αυτούς που είναι γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, δημοσιογράφοι κ.λ.π, προκειμένου να συνεχίσουν να ζεσταίνουν μια θέση στα έδρανα της Βουλής, εν μια νυκτί απαρνήθηκαν το επαγγελματικό τους παρελθόν, ξεπουλώντας το κλάδο τους αυτή τη νύχτα της προδοσίας. Προτίμησαν να συνεχίσουν να κάνουν τους κλακαδόρους σε κάθε ουτοπική εξυπνάδα που έλεγαν χθες από το βήμα της Βουλής Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Ο Μητσοτάκης είπε πως θα μειώσει τους φόρους αλλά μάλλον τον Τόμσεν δεν τον ρώτησε. Ο Τσίπρας ανακοίνωσε αυξήσεις μισθών μετά την αξιολόγηση, από τα λεφτά που δεν υπάρχουν. Και δώστου χειροκροτήματα από την μια και από την άλλη πτέρυγα. Τόσο που νόμιζες πως στην τηλεόραση, έπαιζε το Μάπετ Σόου με τα κονσέρβα χειροκροτήματα. Το κουκλοθέατρο του παραλόγου στη Βουλή, την ώρα που έξω από αυτή τα ΜΑΤ διέλυαν την διαδήλωση με δακρυγόνα… Είναι αργά για δάκρυα με τέτοιο πολιτικό προσωπικό…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ