ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ

IMG_1923

Η χθεσινή συνάντηση των αγροτών με τον Αλέξη Τσίπρα έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Δηλαδή κανένα αποτέλεσμα. Μηδέν εις το πηλίκον. Αυτό ήταν κάτι δεδομένο, καθώς ο πρωθυπουργός είναι στριμωγμένος από τους δανειστές και τα περιθώρια ελιγμών του ήταν περιορισμένα εξ αρχής.

Από την άλλη οι αγρότες κατέβηκαν με μελετημένες προτάσεις, που όμως δεν μπορούσε να δεχθεί η άλλη πλευρά. Έτσι επέστρεψαν στα μπλόκα και ετοιμάζουν κλιμάκωση του αγώνα. Άλλωστε ο πρωθυπουργός φρόντισε εξ’αρχής να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει να δώσει τίποτε άλλο.

Άρα η κυβέρνηση περιμένει πλέον οι αγρότες να βαρεθούν και σιγά- σιγά τα μπλόκα να αποδυναμωθούν. Τι ωραία που λύνει τα προβλήματα μια αριστερή κυβέρνηση που πέρσι τέτοιον καιρό έταζε στους αγρότες τα πάντα… Και τί αποτελεσματικά που λύνει τα προβλήματα σε αυτή τη χώρα, επιλέγοντας τη λογική του ώριμου φρούτου… Δεξιές πρακτικές με αριστερή εφαρμογή. Μάλλον άνοστη η συνταγή!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mrclogo

ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΣΤΙΣ 8/1/2016

#Νόμπελ Ειρήνης Για το βραβείο αυτό έχουν προταθεί από το διαδικτυακό κοινό οι Έλληνες νησιώτες μέσω της πλατφόρμας συλλογής υπογραφών Avaaz. Ο λόγος της πρότασης ...