ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ MOYZAKI PALACE

Μεγάλος Διαγωνισμός

Απολαύστε ένα μοναδικό τριήμερο στo MOUZAKI PALACE HOTEL AND SPA, το στολίδι της Δυτικής Θεσσαλίας, χτισμένο στις παρυφές της πόλης του Μουζακίου και σε κοντινή απόσταση από την Λίμνη Πλαστήρα, την Ελάτη, το Περτούλι, την Καλαμπάκα, τα Μετέωρα, τις πόλεις των Τρικάλων και της Καρδίτσας.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του MOUZAKI PALACE HOTEL AND SPA και του τί ῥεῖ κι ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, δωρεάν χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και εξωτερικής τους θερινούς μήνες, σάουνας και γυμναστηρίου.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό κάντε like στην σελίδα του τί ῥεῖ στο Facebook και σχολιάστε κάτω από το άρθρο ότι «Θέλω ένα τριήμερο στο Mouzaki Palace Hotel and Spa!«. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε συμμετοχές μέχρι 31/5/2016 οπότε και τα ονόματα όσων σχολίασαν αυτό το post θα μπουν σε κλήρωση. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο Facebook με σχετική δημοσίευση και με προσωπικό μήνυμα.

Για την κράτηση του δωματίου απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία του νικητή με το ξενοδοχείο τουλάχιστον 7 μέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία άφιξης. Τηλ. Επικοινωνίας: 24450 43450-2

ΝΙΚΗΤΡΙΑ του διαγωνισμού είναι η ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΟΥΛΗ! Ο διαγωνισμός έγινε την 31η Μαΐου 2016 με χρήση ψηφιακής εφαρμογής τυχαίας επιλογής αριθμών, που είχαν προηγουμένως αποδοθεί σε όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_2661

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΟΥΡΙΜ, ΤΑ ΓΛΥΚΑ & Ο ΞΕΡΞΗΣ

Είμαστε πίσω στο 450 π.Χ. περίπου. Ο Αχασβερός, κοινότερα γνωστός ως Ξέρξης ο Α΄, πραγματοποιεί στα Σούσα ένα πάρτι 187 συναπτών ημερών. Την τελευταία ημέρα ...