ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

IMG_1714

Αλήθεια σε αυτή την κυβέρνηση μπαλίτσα δεν γνωρίζει κάνεις; Δεν ξέρουν πως μέχρι το 90′, το ματς παίζεται και μάλιστα μπορεί να γυρίσει τούμπα και να μείνουν με τους πανηγυρισμούς; «Επιμείναμε στις θέσεις μας, διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών» σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δήλωσή του, λες και πήραμε το πρωτάθλημα, ενώ εμείς παλεύουμε για το ματς της σωτηρίας, το οποίο ακόμη παίζεται.

Μπορεί λοιπόν όλοι να είναι σίγουροι ότι θα υπάρξει συμφωνία στις 24 Μαΐου, όμως η ιστορία για το χρέος δεν έχει ολοκληρωθεί· συζητιέται και μάλιστα δεν είναι για πανηγύρια. Το ΔΝΤ θέλει μια ισχυρή απομείωση του χρέους το 2018 όταν και θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, κάτι που δεν θέλει η Γερμανία. Κάποιοι μιλούν για απλή διευκόλυνση στην καταβολή των δόσεων. Ευρωπαίος αξιοματούχος, βλέπει δύσκολη την συμφωνία για το χρέος έως τις 24 του μήνα. Ο αισιόδοξος Σόιμλπε βλέπει συμφωνία αλλά όχι την ανάγκη κουρέματος. Όταν το μάτς παίζει στις καθυστερήσεις δεν μπορεί εσύ να πανηγυρίζεις για μια φάση, κινδυνεύεις να φας γκολ. «Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου…», που θα έλεγε και ο μέγας Αλέφαντος.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

τι ρει logo

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Να σας πούμε τί ῥεῖ! Τι τρέχει δηλαδή – με μας και με αυτό που διαβάζετε! Το περιοδικό, που βλέπετε στις οθόνες σας, έχει σκοπό ...