ΚΡΕΜΑΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ

mrclogo

#Επί ξύλου Ωραίο πράγμα να βομβαρδίζεται ο τόπος σου, να φεύγεις κατατρεγμένος, να περνάς από διακινητές που σου πίνουν το οικονομικό σου αίμα, να γλιτώνεις από την δίψα της θάλασσας, να σε δέρνουν χρυσαυγίτες ή να ανεβοκατεβαίνεις την Ελλάδα με τα πόδια πλέον, για να καταλήξεις στην πλατεία Βικτωρίας να προσπαθείς να κρεμαστείς από ένα δέντρο.

#Σκακιέρα Σε μια ακόμη από τις γνωστές κινήσεις ματ της κυβέρνησής μας απέναντι στους ευρωπαίους ανταγωνιστές, το Υπουργείο Εξωτερικών ανακάλεσε στην Ελλάδα την πρέσβη της στην Αυστρία. Η αιτιολογία ήταν ότι η Αυστρία επέλεξε «μονομερώς να λύσει το μεταναστευτικό». Απλά εάν αρχίσουμε να φωνάζουμε πίσω τους διπλωμάτες στο τέλος εμείς θα κλειστούμε μέσα στα σύνορά μας.

#Ρισπέκτ Η Ζωή (εννοείται ποια) κατηγόρησε τον Τσίπρα και τον Παππά ως «Πατριάρχη» και «Αρχιμανδρίτη» αντίστοιχα σχολιάζοντας την υπόθεση εκβιασμών από δημοσιογράφους σε ΔΕΚΟ κλπ. Ο Νίκος Παππάς προσέφυγε στην δικαιοσύνη. Να το επαναλάβω ή δεν χρειάζεται; Αυτό που χρειάζεται είναι να θαυμάσουμε όλοι μαζί το θάρρος του.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ