Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙ

SGOYRIDHS

Τελικά η παραδοχή της αλήθειας φαίνεται πως μόνο σε μπελάδες μπορεί να οδηγήσει έναν πολιτικό στην Ελλάδα. Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτης Σγουρίδης σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό παραδέχθηκε απλώς την πραγματικότητα. Ότι ο Αλέξης Τσίπρας κορόιδεψε τους αγρότες, όπως άλλωστε και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί.

Αυτή του η δήλωση το εξανάγκασε σε παραίτηση. Φαίνεται πως η παραδοχή της αλήθειας ενοχλεί την κυβέρνηση για τα λεγόμενά της κατά την προεκλογική περίοδο του Σεπτεμβρίου. Μάλιστα αρκετά στελέχη της, θεωρώντας πως ο Έλληνας έχει μνήμη χρυσόψαρου, έκαναν δηλώσεις… αμνησίας λέγοντας πως ο σημερινός πρωθυπουργός ,ποτέ δεν έδωσε τέτοιες υποσχέσεις.

Επειδή όμως όλα αυτά και έχουν ειπωθεί απέναντι στους αγρότες, αλλά και έχουν καταγραφεί από τις κάμερες των ΜΜΕ, καλά θα κάνουν ορισμένοι να μην προβαίνουν σε δηλώσεις… αμνησίας, καθώς αν πατηθεί το play στα video, θα εμφανιστεί ο Αλέξης να τάζει λαγούς με πετραχήλια. Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η κοροϊδία που μας παραπέμπει σε εποχές Μαυρογιαλούρου.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Screen Shot 2015-12-30 at 14.32.47

ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Άγριο πράγμα η θάλασσα. Και για αυτό μαγευτικό. Είτε είναι καλοκαίρι, είτε χειμώνας. Τώρα, όμως, τέτοια εποχή, γίνεται τρομακτική. Αφιλόξενη. Απειλητική. Χτυπάει την παραλία, τα ...