ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ

mrclogo

#Πρώτη φορά Παρά τις σαφείς και αυστηρές δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, ότι το Μέγαρο Μαξίμου θα εφαρμόσει μόνο τα συμφωνηθέντα του περασμένου Ιουλίου και κανένα πρόσθετο μέτρο, έφτασε το 4ο μνημόνιο ή για μεγαλύτερη ακρίβεια το πακέτο μέτρων που θα εφαρμοστεί σε περίπτωση που τα άλλα αποτύχουν. Δηλαδή συμφωνήσαμε ένα μνημόνιο με ρήτρα εφαρμογής και όχι ανάπτυξης. Δεν πειράζει, όμως. Πρώτη φορά αριστερά είναι. Την επόμενη θα ξέρουν καλύτερα. Αν δεν κάνεις λάθος δεν μαθαίνεις και επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως.

#Απεργία & Άγνοια Οι ενώσεις δημοσιογράφων προβαίνουν σε απεργίες διαρκείας ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο γιατί θίγει συμφέροντά τους. Με το να μη μεταδίδουμε τα πάντα γύρω από αυτό με το οποίο διαφωνούμε είναι σαν να βοηθούμε την κυβέρνηση να το περάσει ανενόχλητη. Και ό,τι άλλο θέλει. Εγώ, αντιθέτως, θα επέβαλα σε κάθε μέσο να στείλει ένα ρεπόρτερ στην Βουλή. Να μη μείνει κανείς ακάλυπτος. Αφήστε που ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί την απεργία. Ένας κύριος σήμερα το πρωί στο περίπτερο ζητούσε «τα Νέα». Και στην αρνητική απάντηση ζήτησε «το Βήμα».

#I <3 Μητσοτάκης «Θέλω κι εσείς να μου δώσετε τη δέσμευση ότι με τον αγώνα σας θα αντιστραφεί η δημογραφική προτίμηση των γυναικών στον κ. Τσίπρα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο στρογγυλό τραπέζι της γραμματείας γυναικών της ΝΔ κατά την διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος. Ρισπέκτ. Ο Κυριάκος θέλει να γίνει ένας ζαν πρεμιέ του πολιτικού σκηνικού και να πάρει τη μερίδα του λέοντος από τον Αλέξη. Τις θέλει δικές του. Μαζί του. Θα συνεισφέρουμε στον αγώνα λευκά και στενά T-shirts που θα γράφουν κατά το γνωστό «I Love NY», «I Love Μητσοτάκης».

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ