ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ;

used-challenger-tractor

Ο Χρήστος Σιδερόπουλος, πρόεδρος αγροτικών συλλόγων Λάρισας, και ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας (ΕΟΑΣΛ), απαντούν στο ερώτημα.

siderΣτις κινητοποιήσεις που ετοιμάζονται αυτό το διάστημα, αυτό που εισπράτουμε από τους αγρότες, τους νέους αγρότες, είναι την επιθυμία τους η κινητοποίηση να είναι σε μια μορφή με αιτήματα που θα εκφράζουν όλους. Υπάρχουν  διαφωνίες στο θέμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο θέμα του αφορολόγητου, που έχει να κάνει με ένα νούμερο στην κυριολεξία. Από εκεί και μετά, άλλα διακόσια αιτήματα είναι ίδια και απαράλλακτα. Το αποτέλεσμα να είναι ένα με μια μεγάλη κινητοποίηση.


meroudΕμείς με τα αιτήματα που έχουμε και εκπροσωπούν το σύνολο των μικρομεσαίων αγροτών -τη συντριπτική πλειοψηφία της χώρας μας, καλούμε όλους τους αγρότες, σε συμφωνία με αυτά και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στη Θεσσαλία. Οι διαφορές στα αιτήματα υπάρχουν, γιατί και στους αγρότες υπάρχουν μικροί, μεσαίοι και μεγάλοι. Εμείς εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των μικρομεσαίων. Η διαφωνία μας είναι με συναδέλφους που με τα αιτήματά τους εξυπηρετούν αντικειμενικά τα συμφέροντα των μεγάλων αγροτών ή όσων θέλουν να γίνουν μεγάλοι.

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mrclogo

ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

#Χαμόγελα Ένα μωράκι γεννήθηκε στην Ειδομένη. Μέσα στις λάσπες, τη βροχή, το μίσος, την εξάντληση, τα συρματοπλέγματα, τους πνιγμούς, την θάλασσα, τις βόμβες, τις αρρώστιες, ...