ΑΧΡΩΜΑ ΑΥΤΙΑ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

mrclogo

#Γλυκιά αναποτελεσματικότητα «Παιδιά πρέπει να υπάρχει ποσόστωση γυναικών στο Συνέδριο», είπαν κεντρικά στις τοπικές της ΝΔ. Ήθελαν έναν ελάχιστο αριθμό γυναικών και έτσι είπαν στους κατά τόπους ότι πρέπει σε κάθε ψηφοδέλτιο να υπάρχει σταυρός στις γυναίκες. Ε, και οι των κατά τόπους πάνω από την λίστα των ονομάτων των γυναικών έβαλαν επεξήγηση «ένας σταυρός προτίμησης». «Και γιατί όχι ‘τουλάχιστον ένας’; Γιατί όχι δυο;» ρώτησε ψηφοφόρος τους αρμόδιους. No reply, που λέγαν και οι Μπιτλς.

#Το χρήμα δεν έχει χρώμα Το χρήμα δεν έχει χρώμα, δεν έχει πολιτική, δεν γνωρίζει απόψεις. Από τους πιο επαναστάστες, στους δικτάτορες, στους στρατιωτικούς, στους Δεξιούς, στους Αριστερούς, στους Ισλανδούς (που είναι μια περίπτωση μόνοι τους), στους Γάλλους Ακροδεξιούς, στους πρώην Σοβιετικούς, στους ποδοσφαιριστές. Όλοι ήταν στην λίστα του Παναμά. Ο ράφτης έλλειπε μόνο.

#Παρωπίδες Η υποκλοπή της συνομιλίας Τομσεν-Βελκουλέσκου έγινε. Η κυβέρνηση θεώρησε ότι έπρεπε να το σηκώσει φλάμπουρο. Παγκοσμίως την επέκριναν γιατί δεν ξέρει στην χώρα της ποιος ακούει τι (εάν δεν έχει στήσει η ίδια αυτί). Και έρχεται η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να ζητήσουν έρευνα για το θέμα και κλήση του διευθυντή της ΕΥΠ στην Βουλή. Εκεί που περίμεναν όλοι πως ο ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούσε εξεταστική επιτροπή για τα πάντα, θα ερχόταν μπροστάρης, συντάχθηκε με την Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ στην Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας καταψηφίζοντας. Τώρα πως θα μάθουμε ποιος έστησε αυτί;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ