ΑΝΤΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΑ ΝΕΡΑ

mrclogo

#Πλεύση Ζωής Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε νέο πολιτικό φορέα, ανήμερα της βύθισης του Τιτανικού όπως σχολιάστηκε στα social media, που λέγεται «Πλεύση Ελευθερίας». Όπως πάντα πιστή η Ζωή στη δικιά της πλεύση, δηλώνει ότι ο φορέας θα απελευθερώσει τη χώρα από τα μνημονιακά δεσμά. Και δεν θα λάβει καμία χρηματοδότηση για τον αγώνα αυτό. Μάλλον είδε τι τραβούν τώρα τα κόμματα εξουσίας και τρόμαξε…

#Μαγνητοφωνάκι «Ζητάτε εκλογές κ. Μητσοτάκη. Πότε; Λίγο πρίν την κρίσιμη αξιολόγηση. Δείχνετε για άλλη μια φορά ότι για να πάρετε την εξουσία είστε έτοιμος να φέρετε τη χώρα ενώπιον της πιστωτικής ασφυξίας. Αυτό προσπαθείτε να κάνετε κύριε Μητσοτάκη», είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής το απόγευμα της Παρασκευής. Κοιτούσα για ώρα με επιμονή την τηλεόραση για να διακρίνω το μοντάζ. Τον Τσίπρα να κουνάει το στόμα σαν σε βραζιλιάνικο ενώ ακούγεται το σπικάζ του Σαμαρά.

#Σημειολογία Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, Πάπας Φραγκίσκος, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα είναι για τέσσερις ώρες στη Λέσβο για μια «συμβολική» επίσκεψη στο κέντρο προσφύγων της Μόρια. Τέτοιος ο συμβολισμός που στο camp σκουπίζουν και σφουγγαρίζουν από σήμερα, ένα ειδικό βανάκι έχει φθάσει στη Λέσβο από το Βατικανό για να μεταφέρει από το αεροδρόμιο τους επισκέπτες και φυσικά έχει ήδη κανονιστεί το αεροπλάνο της επιστροφής.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ